گارد ریل محافظ جدید پل تنگه رازیانه بدره ایلام نصب شد

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایلام از نصب گاردریل محافظ تنگه رازیانه واقع در شهرستان بدره خبر داد.

به‌گزارش میراث‌آریا، فرزاد شریفی گفت: با پیگیری‌های انجام شده برای رفاه حال گردشگران و در آستانه ورود گردشگران نوروزی و بازدید از اماکن گردشگری شهرستان بدره خصوصاً تنگه رازیانه، گارد ریل محافظ پل قدیمی تنگه رازیانه این شهرستان بر روی این پل نصب شد.

دبیر ستاد اجرایی خدمات سفر و مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایلام افزود: ‌با توجه به توپوگرافی خشن این منطقه گردشگری، با نصب گارد ریال محافظ، امکان هرگونه حادثه دلخراشی برای گردشگران به وجود ندارد و مسافران و گردشگران نوروزی می‌توانند با خیالی راحت از این مکان گردشگری بازدید کنند.

شریفی تصریح کرد: با توجه به بازدید زیاد هر ساله گردشگران نوروزی از این جاذبه گردشگری باید زمینه پیشگیری از حوادث احتمالی فراهم شود که خوشبختانه با پیگیری‌های لازم این امر محقق شد.

انتهای پیام/

کد خبر 1404010100060
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha